Formative psychologie

Beter in je vel met populaire cosmetische behandelingen

Geplaatst op

Het is soms niet gemakkelijk om je op je gemak te voelen. Soms zit je niet lekker in je vel. Daar kan in vele gevallen zeker wel verandering in aangebracht worden. In de blog lees je over het hoe en wat. We bespreken cosmetische behandelingen, zowel in de cosmetische kliniek als bij de tandarts. 

Botox is een oude bekende

Dit is een populaire behandeling om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Botox wordt geïnjecteerd in de spieren rond de ogen en het voorhoofd om de spieren te ontspannen en de rimpels te verminderen.

Fillers

Fillers worden gebruikt om volume toe te voegen aan het gezicht, waardoor de huid er voller en jeugdiger uitziet. Meestal worden fillers gebruikt om de lippen, wangen en neus-lippenplooi te behandelen.

Laser die problemen weg

Laserbehandelingen worden gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen, zoals acne, littekens, ongewenste haargroei, en veroudering. Er zijn verschillende soorten laserbehandelingen beschikbaar, afhankelijk van het probleem dat moet worden behandeld.

Chemical peels make your skin shine!

Chemical peels worden gebruikt om de bovenste laag van de huid te verwijderen, waardoor de huid gladder en helderder wordt. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, acne en verkleuring.

Microdermabrasie… micro wat?

Dit is een behandeling waarbij een apparaat wordt gebruikt om de bovenste laag van de huid te exfoliëren, waardoor de huid gladder en helderder wordt. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, acne en verkleuring.

Slanker door liposuctie

Liposuctie is een procedure waarbij vet wordt verwijderd uit bepaalde delen van het lichaam, zoals de buik, heupen en dijen. Dit kan helpen om een slanker en strakker uiterlijk te bereiken.

Borstvergroting

Dit is een operatie waarbij implantaten worden gebruikt om de grootte van de borsten te vergroten. Deze werd vooral in de jaren negentig erg populair. Actrices als Pamela Anderson en Carmen Electra kregen onder andere door hun cupmaat veel aandacht van de media. Het is zeker bij deze behandeling erg belangrijk dat hij uitgevoerd wordt door een ervaren chirurg. 

Cosmetische tandartsbehandelingen

Natuurlijk is er nog een heel gebied dat we niet behandeld hebben, namelijk de verschillende cosmetische behandelingen bij de tandarts. Denk dan aan bleekbehandelingen om je tanden wit te maken, facings waarmee tanden gecorrigeerd kunnen worden als het gaat om de vorm en tint, of wat dacht je van onzichtbare / nachtbeugels? Prima manieren om die stralende lach te krijgen waar je blij van wordt. 

Tandarts Amsterdam neemt graag met je door wat de verschillende opties zijn als het gaat over dentale behandelingen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We schrijven graag over onderwerpen uit de wereld van de psychologie. Lees onze blogs, we houden je graag op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ formative-psychologie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden