Formative psychologie

Rimpels? Dit zegt nog helemaal niets!

Geplaatst op

We worden ouder, en guess what, dat is prachtig! Laten we die lachrimpels omarmen en er niet te veel bij neer zitten. In deze blog vertellen we je precies waarom en hebben we het over de psychologische kant van rimpels. Het is namelijk nog lang geen reden voor paniek, want echte schoonheid komt van binnenuit!

Zelfliefde en acceptatie van natuurlijke veroudering

Waarom zijn we zo hard voor onszelf als het om rimpels gaat? Die lijntjes vertellen verhalen van gelach, avonturen, en soms van tranen. Het begint met liefde voor jezelf, omarm jezelf met al je ervaringen, want dat is wat rimpels echt speciaal maakt. Tevens zijn er velen met jou en sta je dus nooit voor aap! Rimpels is natuurlijk en hoort er nou eenmaal bij.

Schoonheid is niet te lezen uit rimpels

Laten we eerlijk zijn, schoonheid is niet te lezen uit een glad voorhoofd. Het zit ‘m in de lach die rimpels veroorzaakt, in de twinkeling van je ogen als je je goed voelt, rimpels op je voorhoofd van de frons die altijd sprekend is over hoe je er in staat. Stop met het najagen van perfectie en begin met het omarmen van jouw unieke, echte schoonheid.

Botox en fillers als je je toch ongelukkig voelt

Ben je echt niet happy met rimpels en maakt het je leven een stuk ongelukkiger door de aanwezigheid hiervan? Dan is dat helemaal oké. Laat je leven niet door ongelukkigheid en onzekerheid leiden en kies er dan wel voor om hier wat aan te doen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden en oplossingen. Botox en fillers kunnen namelijk als magie werken als je jezelf weer wilt zien stralen. Maar onthoud, het is jouw keuze en van niemand anders. Laat het jouw unieke pad naar zelfvertrouwen zijn.

Deskundige Specialist

Als je de wereld van botox en fillers induikt, zorg dan uitsluitend dat je naar een expert gaat! Zeker als je dat plastic fantastic uiterlijk niet wilt hebben. Door op goedkope buitenlandse specialisten in te gaan, ben je nooit zeker van je eigen huid en de zorg die erbij komt kijken. Eigenlijk moet je ervan uitgaan dat botox en fillers altijd wat extra kosten, maar daardoor weet je wel zeker dat dit in goede handen is. Probeer je te verdiepen in specialisten en zoek het altijd dichtbij. Er gaan veel verhalen rond van mislukte ingrepen in het buitenland.

Rimpels zijn geen vijand, maar eerder een bewijs van een leven goed geleefd. Het gaat niet om het vermijden van veroudering, maar om het vieren van de vrouw die je bent geworden. Dus, omarm die rimpels, omarm jezelf, en vergeet niet dat echte schoonheid van binnenuit komt. Je bent prachtig, rimpels en al! Toch er wat aan doen? Pak het klein aan!

Gerelateerde berichten

Over ons

We schrijven graag over onderwerpen uit de wereld van de psychologie. Lees onze blogs, we houden je graag op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ formative-psychologie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden